Comments 0 0 1 View

Засаждане на дърво за хедж

Понякога искате това - след това рязко се променя на вашата страна сайт - това може да е ново строителство или боядисване на сгради, но най-ефективен - е да се създаде един необичаен жив плет, който се нарича живот. Днес популярността на такива огради се увеличава с всеки нов сезон, защото - това е нова, необичайна и стилна рамка.

Най-популярният вид растение за създаване на жив плет е тревата. Основната причина за големия интерес - способността да издържат на тежките студове и температурните промени в почвата, които са характерни за нашия климатичен пояс, като родното място на завода - Сибир, между оградите на Derain може да се види в градините на Япония и Китай. Съвременният жив плет от тревата е показан на снимката:

Хеджът - тревата - е красотата, нежността и спокойствието на собствениците, тъй като това растение е много издръжливо на отрицателни фактори на околната среда. Важно е да се отбележи, че тя може да бъде перфектно боравене и да запази привлекателен външен вид за дълъг период от време. Оградата изглежда така:

Изглежда, че хедж бял дере не е лесно да се привлече, но и богат, дава здравина и показва статута на човек, живеещ в къщата. Тя може да се използва за украса на огради и огради на всякакъв вид почви - това е още един плюс на растения.

Особено популярен е хедж от derevyu elegissima, който е представен от широколистен храст, чиито листа имат атрактивен цвят - светло сребро и зелено.

Характеристики на растението

Освен това, той изглежда трудно и необичайно, един храст може да расте бързо в района, формиране не само на хеджирането, но и място за летни беседки, детски площадки. Derain може да достигне височина от повече от 2,5 - 3 метра, което гарантира пълна защита от любопитни очи. На свой ред короната на растението образува "капачки", чийто диаметър достига 5 метра.

Плодът на жив плет от дъното на елегисима през есенния период изглежда много необичаен:

Основният период на цъфтеж на това растение е края на пролетта - началото на лятото. Важно е да се отбележи, че храстите храсти живеят за дълго време - около четвърт век. Derain бял перфектно толерира зимата, не се страхува от силни студове, така че специална грижа преди зимата, както и другите растения, не се изисква. Deren дава необичайни плодове - малки по размер. Поради нетърпението си към условията на задържането, растението много не обича сушата и може да умре, така че е много важно да се потапя.

Озеленяване и възможни заболявания

От дълго време е практикувано да се засаждат тревата с жив плет в паркове и алеи. Днес този храст се влюби в обикновените градинари, така че тези екологични огради не са необичайни. Бушът напълно понася задължителната подстригване. Също така, гъстите храсти могат лесно да се използват в ландшафтен дизайн, използван за създаване на различни композиции.

Засаждането се извършва в подготвена почва - тя трябва да е мека и хлабава. Разстоянието между храстите, ако се предполага, че няколко растения са на не по-малко от един метър. Заводът толерира леко засенчване. След кацането, тревата трябва да се полива редовно. След като храсталът достигне възраст от 1 година, поливането може да се извършва само през летните месеци и само при горещо време.

В продължение на много градинари неотложния въпрос с торове, тъй като повечето растения използват вещество, включено в състава си, в случай на Derain, можете да избегнете този етап, тъй като той абсолютно не се нуждае от подхранване. Въпреки това, ако почвата е все още оплодена, растението ще расте по-бързо. Затова е по-добре да използвате обикновен торф.

Особено внимание в първите дни след засаждане трябва да се обърне на плевене, защото плевели може значително забавяне на растежа разсад, така че по заличаването на плевелите трябва да бъде редовна работа на градинаря. Тя няма да бъде излишна и мулчиране, тъй като тя помага да се запази естествената влага в земята, а също така помага да се отървете от плевелите бързо.

До три години клоните не могат да бъдат отрязани - след като този процес трябва да бъде ежегоден, за да поддържа желаната форма и да даде на растението красив външен вид. Обикновено сухите и старите клони се отрязват, както и тези, които излизат извън общия състав. Също така се извършва резитба за активиране на интензивността на разклоняване в долната част на тревата.

важно! Ако резитбата изобщо не бъде направена, постепенно растението ще бъде отменено в долната му част. Ако се изисква репродукция, то се прави с помощта на резници, които са засадени в студена оранжерия в края на пролетта - началото на лятото.

Известното бяло, което е забележително, не е засегнато от заболявания или паразити в зряла възраст. Междувременно, младите храсти могат да бъдат склонни да атакуват различни гъбички или листни въшки.

Борбата срещу болестите, ако те вече са се появили, се осъществява с помощта на универсални инсектицидни препарати. Можете да ги купите в специализирани магазини за цветя.

заключение

Днес тревата е храсти за жив плет, който няма да причини проблеми. Той е един от най-нетърпеливите да се грижи за съвременните растения, което значително улеснява работата на човека в съдържанието му. Освен това цената на храсталака е малка, което го прави достъпна за всеки, който иска да промени своя дохa или гостоприемство.

  • Бързо растящи иглолистни дървета за жив плет

  • Засаждане на тайланд за жив плет

  • Засаждане на частно хеджиране за хеджиране

  • Засаждане на спиралата със сиво за жив плет

Previous Intern efterbehandling af landstedet
Next Replacement of pipes in the bathroom

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/amethyst/data/www/annot.info/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

About author

You might also like

статии 0 Comments

Система за защита срещу замръзване

За повечето сгради периодът "късна есен-зима" се превръща в тест за силата, особено за покривите и покривите. С увеличаването на валежите и понижаването на температурата покривната конструкция, особено надвеси и

статии 0 Comments

Какво е по-добро сайдинг винил или акрил

Не толкова отдавна сайдингът придоби широка популярност сред частните предприемачи. Тя е предназначена за екстериорна декорация на фасади. Материалът идеално прикрива дефектите на старото покритие и го предпазва от различни

статии 0 Comments

Какво е по-топло от полистирол или минерална вата

Много разработчици се интересуват от това, което материал е по-изгодно да се използва за изолация на фасадата на къщата. Някой твърди, че най-добрият избор е полистиролът, други говорят за положителните

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

20 − 16 =