Какво е грил

Какво е грил

Рафт фондация (на немски "растеж." - решетка и "Werk" - сграда) - дизайн е еднакво натоварване на сградата на купчини или основа.

Ростверт - история и модерност.

Първата решетка представляваше решетка от решетки, върху която беше положена настилката. Модерният грил може да бъде направен от дърво или бетон. Дървени са подредени на възглавница от чакъл или чакъл и се използват за изграждане на леки сгради. Бетонът е в състояние да издържа тежки товари и се използва широко в гражданското и промишлено строителство.

скара

Класификация на решетките по нива спрямо нулевата стойност.

Има три вида гризли, в зависимост от местоположението им спрямо нулевия знак.

  • Висока, издигната или повдигната решетка. Намират се над нулевата маркировка на почвата или водата и се установяват в пристанищни съоръжения, когато се строят сгради по вода или във влажни зони. Той се повдига над земята и сякаш висящ във въздуха, позволявайки да се избегне повреда на сградата в случай на наводнение.
  • Повишена или подредена решетка. Той е подреден по такъв начин, че неговият връх е на нула. Понякога, за да се създаде, горният слой се отстранява от земята и се полага специална почва, която е устойчива на подуване.
  • Ниска търсене на подземна грил. Използва се в строителството на повечето промишлени сгради и сгради. Тя се характеризира с известна дълбочина под нулевата точка на оформлението. Малка яма се изкопава под нея, дъното на която е покрита с почва, която не се разширява значително, когато замръзва.

Видове грил, в зависимост от използваните купчини.

Решетки да подстрекават на завършени пилоти или купчини, образувани по време на строителството, има и възможност за поставяне на grillages отегчени пилоти.

  • Грилажа на готови пилоти свързва специално подготвени дървени стълбове, тръби или стоманобетонни стълбове.
  • Грилажа на оформени купчини се формира чрез подсилване и изливане на бетон по време на строителството. За създаване купчини използвани метална или полимерна тръба, която е монтирана вътре в металната арматура, пясък и чакъл за разсаждане на дъното, както и полимерен филм, предпазва база от подпочвените води купчината въздействия. Материалът за изливането им е бетон с висока якост. След като се втвърди купчина са свързани помежду си скара, които се хвърлят в кофража и подсилен, ако е необходимо.

Какви са методите на гризли чрез метода на подреждане?

Има различни опции за създаване на grillage. Това може да бъде бетон лента оформен чрез отливане в кофраж с или без усилване, и може да бъде неразделна стоманобетонна плоча, която свързва заедно стълба или хемороиди.

Грилаж за леки конструкции могат да бъдат дървени греди, свързващи се купчини самите и като опори за бъдещите стени на къщата.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

48 + = 56

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map