Comments 0 0 3 Views

Hvad er en flange

For at forbinde ventiler, rør, pumper og andet lignende udstyr anvendes en særlig fastgørelsesmetode - en flange. Denne mulighed forudsætter hurtig adgang til rensningen af ​​rørledningskomponenterne, samt ændring, reparation og diagnostik.

Designfunktioner og typer af forbindelser

Afhængig af anvendelsesområdet kan flangerne have forskellige udgaver af vedhæftning - gevindskæring eller svejsning. Fastgørelseselementerne kan være lavet af forskellige materialer. Den mest populære mulighed er smedet carbonstål, men også dele fremstillet af støbejern, kugleformet grafit, hærdet stål, aluminium, bronze, messing, plast osv. Er også almindelige.

Følgende typer flanger fremstilles:

 • Looping.
 • Med tilstedeværelsen af ​​en hals til svejsning.
 • Gevind.
 • Varianter med en skulder.
 • Ekspansion.
 • Overgangsmæssige og andre.

I tilfælde af en særlig anvendelse kan flangerne være indvendigt overtrukket, hvis materiale afviger fra den version, der anvendes til fremstilling af selve delen.

Fastsættelsesmetoder og omfang

Valg af komponenter afhænger af de anvendte rør. I de fleste tilfælde anvendes forskellige materialer til rør og flanger. Flangede forbindelser, uanset type, består af flere grundlæggende elementer:

 • Faktisk flangen.
 • Yderligere fastgørelseselementer - skiver, stifter, møtrikker mv.
 • Pakninger, der giver højere vandtætning.

På grund af sådanne kvaliteter som bekvemmelighed og nem installation, lette modifikationer og reparation og universalitet i brug, er disse komponenter almindeligt anvendt til rørinstallation i en bred vifte af industrier og under alle forhold.

Når du vælger den rigtige løsning, skal du overveje følgende faktorer:

 • Arbejdstryk. Denne figur afhænger af det tryk, hvor den krævede væske transporteres gennem røret. Derfor er jo højere dette indeks, jo stærkere fastgørelsen skal være.
 • Temperatur. En af de vigtigste faktorer. Fra temperaturen i det miljø, hvor rørledningen skal placeres, vælges materialet og mærket på fastgørelseselementet.
 • Onsdag. Dette påvirkes af faktorer som temperatur, såvel som kemiske indekser i rummet - aggressiv eller ikke-aggressiv. Afhængigt af dette vælges den ønskede indstilling, som vil have den nødvendige stabilitet før virkningen af ​​disse negative faktorer.
 • Index af tråddiameter. Alle flanger har to indekser af tråddiameter - internt og eksternt. Afhængigt af situationen og de relevante lovkrav kan dataene angives i millimeter eller tommer.
 • Gevindhøjde. Definerer afstanden mellem forskellige trådpunkter. Generelt er et stort og lille trin udpeget. Disse indikatorer er i de fleste tilfælde bestemt af statslige reguleringsdokumenter, men med brug af ikke-standarddesign er undtagelser mulige.
 • Længden af ​​bolten og studen. Data, der er direkte specificeret ved bestilling af en bestemt variant.
 • Coating. For at beskytte fastgørelseselementerne mod de negative virkninger af forskellige faktorer anvendes der også en beskyttende belægning med zink, chrom, nikkel eller andre muligheder.

Under hensyntagen til alle disse faktorer kan vi få den bedste løsning, som sikrer en pålidelig fastgørelse af rørledningen under særlige forhold.

Previous Montering af beton hegn af blokke
Next Вертикално озеленяване във вътрешността на апартамента

About author

You might also like

Vilkårene 0 Comments

Hvad er en passende

Der kommer en tid, når du skal lave reparationer på badeværelset, køkkenet eller i toilet, og du vil have alt gjort smukt, og ingen steder var der nogen metalrør synlige.

Vilkårene 0 Comments

Hvad er en skumblok

For at forstå, hvad en skumblok er, skal du have en ide om det materiale, hvorfra det er lavet. Skumbeton er en speciel slags beton, der har en porøs struktur.

Vilkårene 0 Comments

Hvad er foringen

På det moderne marked af efterbehandling materialer, kan du finde en række muligheder for bad, hytter, by lejligheder. For en lang periode, forbrugeren fortjente popularitet er nydt af foringen. Med

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

5 + 2 =