Hvad er grillage

Hvad er grillage

Rostvertk (fra det "vækst" - gitter og "verk" -bygning) - et design, der implementerer en ensartet belastning af bygningen på bunker eller fundament.

Rostvertk - historie og modernitet.

Den første grill var et gitterværk, hvor gulvet blev lagt. Moderne grill kan laves af træ eller beton. Træ er stablet på en pude af grus eller grus og plejede at bygge lyse bygninger. Beton er i stand til at modstå tunge belastninger og er meget udbredt inden for civil og industriel konstruktion.

hegn

Klassificering af griller efter niveau i forhold til nulmærket.

Der er tre typer grillning, afhængigt af deres placering i forhold til nulmærket.

  • Høj, forhøjet eller forhøjet grillning. Placeret godt over nulmærket for jord eller vand og bosættelse i havnefaciliteter, når man bygger bygninger på vand eller i vådområder. Det hæves over jorden og som om der hænger i luften, hvilket gør det muligt at undgå skader på bygningen i tilfælde af oversvømmelse.
  • Forhøjet eller jorden grillning. Den er arrangeret på en sådan måde, at dens top er ved nulmærket. Nogle gange for at blive skabt, fjernes det øverste lag fra jorden, og der lægges en særlig jord, der er modstandsdygtig over for hævelse.
  • Lav søgning efter underjordisk grill. Det bruges til opførelse af de fleste industribygninger og bygninger. Det er kendetegnet ved en dybde under nulmærket for layoutet. En lille grube graver under den, hvis bund er dækket af jord, som ikke ekspanderer væsentligt, når den fryser.

Typer af grillning, afhængigt af de anvendte bunker.

Grillning kan blandes på færdige bunker eller på bunker, der er dannet under byggeprocessen. Der er også en variant af placering af grill på kede bunker.

  • Grillning på færdige bunker forbinder specielt forberedte træpoler, rør eller armeret beton søjler.
  • Grillning på kede bunker er dannet ved armering og hældning af beton under konstruktion. Til fremstilling af bunker anvendes metal- eller polymerrør, indenfor hvilke metalbeslag er installeret, sand og ruiner til hælde på bunden samt en polymerfilm, der beskytter bunden af ​​bunken mod grundvandet. Materialet til deres hælde er højstyrkebeton. Efter hærdningen samles bunkerne sammen af ​​griller, der hældes i fordybningen og forstærkes, om nødvendigt.

Hvad er grillingsmetoderne ved hjælp af arrangementet?

Der er forskellige muligheder for at skabe grillning. Dette kan være en betonstrimmel skabt ved støbning i fordybningen med eller uden forstærkning, eller det kan være en solid armeret betonplade, der forbinder søjler eller bunker.

Grillning til lette strukturer kan være træbjælker, forbinder bunker selv og være støtter til fremtidens vægge i huset.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

73 − 71 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map