Hvad er log

Hvad er log

Laga - hovedelementet i opførelsen af ​​gulvet og vandrette gulve i huse og udhuse. Logs anvendes ikke i storpanelskonstruktion (de erstattes af paneler og armeret betonbund), men sådanne løsninger er meget dyrere og taber efter vægt.

Sådan hentes lags

Forsinkelsen i det klassiske bygningskoncept er en rektangulær formet bar lavet af bygningskvaliteter af træ. Tømmeret tørres og holdes i mindst et år under en baldakin for at opnå det nødvendige fugtindhold i træet.

Vigtigt! Før brug inspiceres logfilerne for mulige defekter, revner og om nødvendigt justeres barens geometri.

halter

Da logerne vil være ved bunden af ​​huset i fugtige forhold, ofte med mangel på ventilation, træet vær sikker på imprægneret med beskyttelsesmidler. Dette sikrer holdbarheden af ​​gulve, reducerer sandsynligheden for deformation af gulvfladen, udseendet af sprækker og knuser af gulvbrædder. Et eksempel på at arbejde med træ logs kan ses i følgende video:

Meget sjældent, men der er stadig strukturer, hvor der anvendes eksotiske lagtyper: bjælkerne er lavet af højstyrkepolymerer, metal, præfabrikerede strukturer. Disse avancerede byggemetoder opfattes forsigtigt af designere, primært på grund af pris og nyhed.

Lægge loggen

Monteringsfunktioner

Installationen af ​​loggen er lavet efter opbygningen af ​​fundamentet, grill eller tømmer på nederste etage slips. Vær opmærksom! Hvis der er kontaktpunkter med beton eller en mursten, er lagret vandtæt med polyethylen, tagmateriale før lægning. Ved lavkonstruktion lægges logs på jorden, der udfører supplerende støtteposter af rød mursten i løbet af lagets bevægelse, også med vandtætning i stedet for lagets støtte.

installationsfunktioner i lagret

Beregning af dimensioner og afstande mellem lags

Lagens dimensioner varierer meget, selv i en opført struktur og afhænger af designbelastningen på gulvbelægningen. For standard levevilkår kan der gives eksempler på den estimerede bredde og højden af ​​lagringen afhængigt af spændvidden.

  • Med en spændvidde på ikke mere end to meter anbefales det at anvende træstænger med et tværsnit på 110 til 60 mm.
  • Forøgelse af spændingen til tre meter vil kræve brug af logs 150 til 80 mm.
  • Ved et tidsrum på 4 meter skal det være nødvendigt at anvende en stråle med et tværsnit på 180 pr. 100 mm.
  • For afstanden mellem lagets fodspids ved seks meter øges lagets del til 220 x 180 mm.

I alle tilfælde gøres installationen ved at lægge loggen med den større side af sektionen lodret og derved øge stivheden af ​​strukturen.

Afstanden mellem lags er valgt ud fra den planlagte tykkelse af gulvbrædderne.

  • Ved hjælp af et 30 mm tykt gulvplade kræves et trin mellem lagene ikke mere end en halv meter.
  • Stykkens tykkelse på 40 mm giver dig mulighed for at øge afstanden mellem lagene op til 70 centimeter.
  • Et gulvbræt på 50 mm gør det muligt at montere loggen i trin på en meter.
  • For krydsfiner og træplader anbefales det ikke at overskride et trin på 40 til 60 centimeter mellem lagene.
OBS venligst! Ovennævnte beregninger er i gennemsnit og kan justeres i tilfælde af særlige byggevilkår (badeværelse, køkken, tunge indvendige emner).

Endelige trin

Efter fejlberegning og forberedelse udføres laglægning ved hjælp af skruer, hjørner, skruer, afhængigt af typen af ​​fundament. Når man lægger det, er det nødvendigt at observere lagets vandrette position i forhold til de nærliggende: Dette vil spare kræfter og ressourcer i de næste faser af konstruktionen.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 66 = 67

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map