Hvad er rulleskodder

Hvad er rulleskodder

Meget ofte ser man på facaderne af huse, der er opmærksom på metalgardiner, lukker vinduer eller døre - rulleskodder. De repræsenterer en bestemt slags persienner, der er designet til at beskytte huset mod indtrængen af ​​ubudne personer.

Rullegardiner kan også være en god måde at justere temperaturregimet inde i rummet. I lukkede form beskytter persiennerne mod sollys, stærk vind eller regn, hvilket bidrager til at skabe et behageligt mikroklima i huset.

Hvordan blinds arbejder

For at forstå, hvad princippet om denne type persienner er baseret på, er det værd at overveje i detaljer dets hovedelementer:

 • Roller lukker. Dette er en lamellær overflade lavet af forskellige materialer og varierer i størrelse. Lamellerne kan være lavet af plast, aluminium eller stål;
  Rådet! Som det viser sig, er de, der er lavet af aluminium, de mest modstandsdygtige over for ødelæggelse og holdbare ruller.
 • bevægelsesaksel. Giver bladets bevægelse langs styrene;
 • beskyttelsesboks. Kaldet til at bevare strukturen integritet, beskytte den mod aggressive ydre påvirkninger;
 • De guider, som rulleskodden bevæger sig hen imod.

Udseendet af rullegardiner er ret simpelt. Men takket være en bred vifte af farve løsninger, vil sådanne designs ikke blot beskytte huset, men også blive et pryd af facaden. Alle vil være i stand til at være perfekte for sig selv, og i nogle tilfælde bestille et individuelt projekt til fremstilling af beskyttende persienner.

Fordele ved rullesystemer

Hvad er fordelene ved at bruge beskyttende rullesystemer:

 1. Tillad at forhindre indtrængen af ​​røveres hus og uautoriserede personer.
 2. Giv yderligere varme og lydisolering derhjemme.
 3. Nem installation og vedligeholdelse.
 4. En bred vifte af priser, der tillader uanset de økonomiske muligheder for at udnytte alle fordelene ved rullegardiner.
 5. En bred vifte af farver og nuancer af produktet, der giver dig mulighed for med held at komme ind i rullerne for enhver stil i facaden af ​​huset.

Profiler af rullesystemer

Roller Shutter Profiler er den første ting at kigge efter, når de køber.

Lad os overveje tre hovedtyper af profiler.

Lite mulighed med skum fyldstof. Det er kendetegnet ved lav vægt og lav pris. Godt håndtere opgaven med varmebevarelse og støjisolering derhjemme, men som forsvar skal du vælge en mere robust version af rullemåleren.

Problemfri, forstærket profil - Den mest succesfulde mulighed for at sikre beskyttelsen af ​​huset fra indtrængende indtrengere. Har høj styrke og beskyttelse mod indbrud.

All-svejset gitter profil meget ofte kan du finde i butikker, bakker og andre detailforretninger. Ud over den grundlæggende beskyttelsesfunktion giver rulleporte et ret godt overblik over det indvendige rum for kunderne.

Roller Shutter funktioner

For i dag er det meget svært at finde et værdigt alternativ til rulleskodder, fordi de kombinerer mange meget vigtige funktioner.

Beskyttelse af boligejere ikke kun fra besøg af ubudne gæster, men også fra fremmede visninger fra gaden. Lukkede skodder helt gemmer de indre rum fra omverdenen og dermed beskytter komforten, stilheden og roen i huset.

Beskyttelse mod negative atmosfæriske fænomener, støv og støj. Ved at justere højden af ​​de nedsatte rullegardiner, kan du justere adgangen til sollys til huset. I varmen hjælper denne teknik med at holde temperaturen kølig, og om vinteren beskytter den mod snevejr. Rullegardiner kan også forhindre indtrængen af ​​fremmede lyde og støv ind i dit hjem.

Giv agt! I en stor by er et sådant problem meget akut, og installationen af ​​rullegardiner på vinduer og døre hjælper med at løse det.

Spare penge at betale for elektricitet. Beskyttelse af huset mod indtrængning af direkte sollys, skodder sikrer, at der opretholdes et behageligt mikroklima i huset uden brug af andre apparater, såsom aircondition. Således kan du spare mange penge for at betale regninger for elektricitet.

Let drift. Moderne modeller af rullegardiner er udstyret med sensorer til automatisk styring, hvilket signifikant forbedrer brugskvaliteten af ​​dette element.

Sikkerhed ved drift. Udover det faktum, at kun miljøvenlige materialer anvendes til fremstilling af ruller, kan evnen til hurtigt at åbne indefra på visse punkter være en frelse for både mennesker og for bevarelse af husets materielle værdier.

Låsemidler

De beskyttende skodder er udstyret med en række låseanordninger, der ikke kun er beregnet til at give adgang fra indersiden af ​​huset, men også for at blokere forsøget på at bryde fra gaden.

Overvej hovedtyperne af låsemekanismer.

Sidestøtter. Den nemmeste måde at lukke skodderne inde i huset. For at gøre dette behøver du kun at flytte de specielle løftestang til midten af ​​lærredet.

vigtigt! Installationen af ​​en sådan låsemekanisme kræver ikke store investeringer og erfaring robotter.

Nedre låse. De er indbygget i det nederste beslag og spiller kun fra nøglen.

Toplåse er monteret i akslen, og deres hovedformål er at forhindre rullning af rulleudløser. De øverste låse fungerer fra det elektriske drev og styres af kontrolpanelet.

Elektrisk lås med nøgle kombinerer bekvemmeligheden med åbning med betjeningspanelet og muligheden for at fastgøre rulleudløser manuelt ved hjælp af en nøgle.

Installationen af ​​rulleskodder afhænger af, hvor skodderne skal installeres i vinduet eller døren, afhænger vejen til deres installation. Som praksis viser, er den mest praktiske og modstandsdygtige over for indbrud installationen af ​​en rulleskodder inde i åbningen sammen med kassen.

konklusion

Beskyttelsesskodder er moderne og stilfulde enheder, som ikke kun kan beskytte dig og dit hjem mod forskellige ubehagelige eksterne faktorer, men også bringe individualitet og stil til facaden af ​​bygningen.

Hvordan man selvstændigt installerer persienner på vinduerne, lærer vi mere detaljeret i den næste video

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map