Hvad er støtten

Hvad er støtten

byggestøtteInstallationen af ​​bygningsstøtterne spiller en meget vigtig og undertiden afgørende rolle. Støttens hovedopgave er trods alt en langsigtet tilbageholdelse uden fejl, ødelæggelse og afbøjning af strukturelle belastninger. På støtterne er alle bygningens vægge, tag og gulve. De mest højkvalitets- og slidstærke understøtninger er konstruktioner af metal eller armeret beton, træstativer betragtes som mindre stabile. Men fordelene ved træ i fremstillingen af ​​bygningsstøtter er, at dette materiale har en lav varmeledningsevne.

Typer af bygninger

Der er mange muligheder for at opbygge support, blandt dem: støtte

  • murstenstænger af rektangulært murværk (kun højkvalitets mursten anvendes), for at forstærke strukturen forstærket med stålnet eller burhjørner);
  • armeret beton søjler (præfabrikeret) i højden fra 1 til 2 etager med specielle fremspring til fastgørelsesbolte;
  • asbestotsementnye søjler af rør, hvor hulrummet er fyldt med monolitisk beton (tjener til at modstå tunge belastninger);
  • bjælker af forskellige materialer;
  • Kører - er repræsenteret ved horisontale bærestrukturer af overlapninger, idet man accepterer at lægge både lodret og vandret plan. Kørsler er normalt baseret på specielle armerede betonpuder i murværk og har en T-formet såvel som rektangulært tværsnit;
  • pyloner - i moderne type konstruktion er der rektangulære formede armeret beton søjler med et lidt langstrakt tværsnit på tværs med et vist aspektforhold.

Almindelige problemer

Mange mennesker står over for det faktum, at i tilfælde af unøjagtig beregning i anlægsopgørelsen forekommer deformation eller hæmning (afbøjning) af lofter og gulve flere år efter installationen af ​​bygningsstøtterne. Ingen ønsker selvfølgelig at demontere bygningen og opbygge bygningen igen. Og for at rette op på sådanne mangler er det ret besværligt, men muligt.

Korrekt brug af understøtninger

For ikke at finde ud af nogle få år efter opbygningen af ​​fejl i sagging og afbøjning er det nødvendigt at årligt inspicere bjælkerne og understøttende strukturer. For eksempel er træstøtter ofte tilbøjelige til at forfalde og hurtigere end alle andre materialer bliver ubrugelige. Forfalskningsprocessen er oftest lokaliseret i enden af ​​en træbjælke, hvor den går i forbindelse med en mur (sådan en fælles kaldes en vinkel). Gå til disse steder i væggen, du kan kun demontere gulvet eller loftet, henholdsvis. Ved at trykke på understøtningen vil du vise de steder, hvor træet har en defekt eller rådne (en kedelig, lydløs lyd er typisk for dette).

Hvis defekten er fundet, er det tid til at fjerne det ved at styrke støtten. Først skrotes hele rotten fuldstændigt, og en sund fiber er imprægneret med antiseptisk pasta. Derefter fastgøres bjælken med midlertidige elementer (understøtter, rammer). Styrkelse af støtten udføres ved hjælp af overlays af yderligere værdi direkte på selve linjen. Det sidste stadium er bjælkens foring med mineraluld eller filt. Som følge heraf er lejekapaciteten af ​​den reparerede understøtning mere end fordoblet.

For at forstærke metalstøtter anvendes der normalt stålfastgørelser - det er forstærkninger, kanalstænger eller en profil med stor diameter, der er placeret på siderne af lagerelementet.

For visuelt at forestille dig, hvad en supportinstallation er og de vigtigste operationelle problemer, kan du se videoen

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

47 − 45 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map